Drukwerk

Lokale golfclub, centrale handicapregistratie

GolfClub Nederland (GCN) is een bij de NGF aangesloten vereniging en daarmee bevoegd om de handicap- en golfstatusregistratie voor haar leden te doen. Exploitanten van golfbanen, golfscholen en andere organisaties -zoals businessclubs, personeelsverenigingen etc.- kunnen eenvoudig een eigen, lokale golfclub aan GCN verbinden. Die club kan vervolgens onder eigen identiteit werken, waarbij op het NGF-kaartje van de leden onder “GolfClub Nederland” ook de naam van deze lokale golfclub vermeld zal worden.

Op deze manier kan moeiteloos een laagdrempelige golfclub mét EGA-handicapregistratie worden aangeboden, waarin men golfers kan verenigen, om die zo beter aan de baan of organisatie te kunnen binden. Zo’n club kan op een golfbaan eventueel ook naast de traditionele vereniging bestaan en daarvoor zelfs als voorportaal dienst doen.

Door een eigen club aan GCN te koppelen, wordt de administratieve zorg voor de registratie bij de NGF volledig uit handen genomen en kan de organisatie zich richten op de andere functies van de club: speelmogelijkheden en sociale interactie bieden. Hoe dat wordt ingericht, staat de club volledig vrij.

Wilt u weten wat GCN voor u kan betekenen, neem dan contact op met Dylan Weggeman.

Leave a Reply