Community voor de moderne, actieve golfer

De moderne golfer heeft het druk en is veeleisend. Om in de behoeften van zowel de golfer als de golfbaan te voorzien, introduceert Golflink de iGolf community. Iedere golfer kan zich kosteloos aanmelden en heeft vervolgens de keuze om gebruik te maken van de diverse mogelijkheden die iGolf biedt.

Pay&Play Abonnement
Voor de golfers die wat minder vaak spelen is er het iGolf “Pay&Play” abonnement. Met zo’n abonnement krijgt de golfer 15% korting op de reguliere greenfee van de partnerbanen, als men vooraf via iGolf betaalt.

iGolf Evenementen
Golf is een individuele sport, maar alleen golfen vindt bijna niemand leuk. Juist het sociale aspect van samen spelen en mensen ontmoeten draagt bij aan de aantrekkingskracht van de golfsport. Toch is de drempel om deel te nemen aan activiteiten voor veel golfers te hoog. Om hier verandering in te brengen, organiseert iGolf open evenementen die toegankelijk zijn voor alle golfers. Of je nu lid bent van een club of niet, je kunt altijd deelnemen. De evenementen worden uiteraard georganiseerd op de partnerbanen, die daarmee een extra volume aan spelers krijgen.

Meer informatie vindt u op de website van iGolf.