igolf klein

Community voor de moderne, actieve golfer

De moderne golfer heeft het druk en is veeleisend. Om in de behoeften van zowel de golfer als de golfbaan te voorzien, introduceert Golflink de iGolf community. Iedere golfer kan zich kosteloos aanmelden en heeft vervolgens de keuze om gebruik te maken van de diverse mogelijkheden die iGolf biedt.

iGolf Credits
Golfers die vaker spelen, willen een prijs die in verhouding staat tot hun speelfrequentie. Om invulling te  geven aan die behoefte, introduceert iGolf de iGolf Credits. Speelbundels die enigszins vergelijkbaar zijn met de welbekende belbundels. De golfer koopt centraal een speelbundel in, die vervolgens besteed kan worden bij de verschillende partnerbanen. De bundel wordt niet uitgedrukt in een bepaald aantal rondes, maar in credits. De prijs van een credit is afhankelijk van het volume dat men inkoopt. Hoe groter de speelbundel, hoe lager de prijs per credit. Zo wordt de golfer beloond voor zijn loyaliteit en speelfrequentie.

iGolf Abonnement
Voor de golfers die wat minder vaak spelen is er het iGolf “Pay&Play” abonnement. Met zo’n abonnement krijgt de golfer 15% korting op de reguliere greenfee van de partnerbanen, als men vooraf via iGolf betaalt.

iGolf Evenementen
Golf is een individuele sport, maar alleen golfen vindt bijna niemand leuk. Juist het sociale aspect van samen spelen en mensen ontmoeten draagt bij aan de aantrekkingskracht van de golfsport. Toch is de drempel om deel te nemen aan activiteiten voor veel golfers te hoog. Om hier verandering in te brengen, organiseert iGolf open evenementen die toegankelijk zijn voor alle golfers. Of je nu lid bent van een club of niet, je kunt altijd deelnemen. De evenementen worden uiteraard georganiseerd op de partnerbanen, die daarmee een extra volume aan spelers krijgen.

iGolf Handicap
Als je open evenementen organiseert, is het van belang dat er met gelijke kansen wordt gestreden. Daarom zullen deelnemers moeten aantonen dat men over een reële handicap beschikt. Dat kan uiteraard een EGA-handicap zijn, maar het EGA-handicapsysteem is alleen beschikbaar voor clubgebonden golfers. Daarom kan iedere golfer binnenkort bij iGolf kosteloos een handicap registreren volgens het eigen iGS-handicapsysteem. Een eenvoudige, toegankelijke en makkelijk toe te passen methode, die er niet alleen voor zorgt dat wedstrijdresultaten van spelers met verschillende niveaus met elkaar vergeleken kunnen worden. Het zorgt er tevens voor dat de resultaten een directe relatie hebben met de essentie van het spel: het aantal slagen. Daarnaast nodigt de methode uit om vaker scores vast te leggen, zodat de handicap actueel en betrouwbaar is.

Meer informatie vindt u op de website van iGolf.

Leave a Reply