Logo-tagline-uitgevuld

Eerste niet-baangebonden NGF vereniging

GolfVereniging Nederland (GVN) is opgericht in 1999 en werd op 1 april in 2001 de eerste landelijke golfvereniging die door de NGF werd erkend. GVN is daarmee ook volledig bevoegd om de handicaps van de ca. 10.000 leden te registreren. Anders dan de ‘traditionele’ golfverenigingen verbindt GVN zich niet aan één specifieke baan, maar maakt gebruik van de goede afspraken die Golflink heeft met de verschillende Partnerbanen.

GVN is een actieve club voor sportieve golfers. Het hele jaar door worden elke week verschillende activiteiten georganiseerd, voor spelers van elk niveau. Jaarlijks zijn dat meer dan 100 evenementen op diverse banen in heel Nederland. Daarnaast zijn er elk jaar zo’n 10 meerdaagse toernooien in het buitenland. Ook neemt GVN met meerdere teams deel aan de NGF-competitie.

Golflink B.V. fungeert voor GVN als beheerorganisatie. Zo zorgen wij er naast de afspraken met de golfbanen ook voor dat het hele online platform en de achterliggende databases stabiel draaien en verzorgen wij de (realtime) koppeling met het NGF-handicapregistratiesysteem. De nodige administratie, zoals het verwerken van qualifying scorekaarten, gebeurt volledig online. Door deze efficiënte manier van werken kan GVN de tarieven laag houden en de leden flexibiliteit én een uitstekende service bieden.

Meer informatie vindt u op de website van GolfVereniging Nederland.

Leave a Reply