Almkreek

Almkreek

Golfpark Almkreek bestaat sinds 1995 en is door de bijzondere ligging, een plaats die bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’. De prachtige faciliteiten op Golfpark Almkreek voorzien je van alle gemakken:

  • Door de centrale ligging voor iedereen makkelijk te bereiken.
  • De 18 holes golfbaan met ruime greens en schitterende waterpartijen, maken de uitstekend onderhouden baan een uitdaging voor zowel de lage handicappers als minder geoefende golfer.
  • De 14 holes par 3/4 baan en de 9 holes par 3 baan, zorgen dat ook de beginnende speler kan genieten van een uitdagende ronde golf. Tevens is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen van het korte spel.
  • In het Paviljoen geniet je van een verfrissend drankje en heerlijke gerechten van streekproducten. Sfeervol met gezellige zithoekjes en omringd door een zongelegen terras met uitzicht over de golfbaan. Een locatie waar zowel golfende als niet-golfende bezoekers meer dan welkom zijn.
  • De Golfacademy met enthousiaste golfprofessionals, zorgen dat het golfspel geleerd wordt en verfijnen de technieken om nóg beter te worden!
  • Naast de 18 en 14 holes golfbaan, zijn er ook diverse zalen voor feestelijke en zakelijke evenementen. Uitermate geschikt voor vergaderingen, golfdagen, beurzen, presentaties, diners, bruiloften en feesten.

Je bent vrij om te oefenen op de verlichte en gedeeltelijk overdekte Driving Range en uitgebreide oefenfaciliteiten. De parkeerfaciliteiten geven je op alle dagen van de week de gelegenheid tot makkelijk en gratis parkeren.

Spaarnwoude

Spaarnwoude

Golfbaan Spaarnwoude is de grootste en de meest veelzijdige golfbaan van Centraal Europa, gelegen in het bijzonder mooie natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude.

De holes liggen in een overwegend bosrijke omgeving afgewisseld met uitdagende waterpartijen. Centraal ligt restaurant Graan voor Visch, de gezellige ontmoetingsplaats waar de fraaie terrassen uitzicht geven op de golfbaan, de driving range en andere oefenfaciliteiten.

Met zes 9-holes banen en twaalf pitch & putt holes wordt zowel de beginnende- als ervaren golfer uitgedaagd.

DGC De Gelpenberg

DGC De Gelpenberg

De prachtige golfbaan van Drentse Golfclub De Gelpenberg is gelegen op zandgrond en daardoor het gehele jaar goed bespeelbaar. De eerste 9 holes zijn in 1972 naar een ontwerp Frank Pennink aangelegd in een golvend landschap van bos, heide en een zandverstuiving. In 1992 werd de uitbreiding naar 18 holes gerealiseerd naar een ontwerp van Donald Steel.

In 2011 werd onder regie van Frank Pont een belangrijke baanrenovatie voltooid, waardoor de baan landschappelijk en speltechnisch naar een hoger plan is gebracht. Goed course-management wordt beloond op “De Gelpenberg” en de grootste natuurlijke bunker op hole 18 (de zandverstuiving), maakt van uw ronde golf een unieke beleving.

Met een vriendelijke ontvangst, een heerlijk kopje koffie, een lunch of eventueel een lunchpakket voor in de baan, willen wij uw “dagje Gelpenberg” een goede start bezorgen. En als u na afloop van uw ronde golf weer terugkeert op “hole 19” staat ons team klaar om u te voorzien van een hapje en een drankje, een dagschotel of een uitgebreid 3- gangen diner.

Kortom, wij willen graag ons steentje bijdragen aan het credo: “de Gelpenberg,…meer dan een rondje golf”.

Best

Best