Rhoon Open

Rhoon Open

Om het Rhoon Open golftoernooi nieuw leven in te blazen, vroegen het management van Rhoon Golfcenter ons om de toernooileiding op ons te nemen en ervoor te zorgen dat er meer spelers van buiten de plaatselijke vereniging zouden deelnemen.

Na een succesvolle eerste editie in 2015 werd de samenwerking in de jaren daarna voortgezet en zorgden wij er o.a. via de iGolf Community voor dat het veld van 150 deelnemers voor meer dan de helft uit gastspelers bestond. Tevens zorgden wij er, in samenwerking met de plaatselijke vereniging, voor dat de 3 wedstrijddagen op rolletjes verliepen.

Spang Makandra Cup

Spang Makandra Cup

Op initiatief van het Javaans Surinaamse eethuis Warung Spang Makandra is in 2015 de eerste editie van de Spang Makandra Cup gespeeld.

Een driedaags toernooi op verschillende golfbanen rond Amsterdam, waarvan de opbrengst ten bate komt van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, Nederlands Kanker Instituut.

Op verzoek van de eigenaar van Warung Spang Makandra verzorgde Golflink de organisatie en wedstrijdleiding van dit toernooi, en zorgde via iGolf en GVN voor een substantieel deel van de bijna 100 deelnemers.

Inmiddels is alweer de zevende editie gespeeld, waarbij de opbrengst voor het goede doel ieder jaar groter is geworden.