Almkreek
Almkreek

Almkreek

Golfpark Almkreek bestaat sinds 1995 en is door de bijzondere ligging, een plaats die bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’. De prachtige faciliteiten op Golfpark Almkreek voorzien je van alle gemakken:

  • Door de centrale ligging voor iedereen makkelijk te bereiken.
  • De 18 holes golfbaan met ruime greens en schitterende waterpartijen, maken de uitstekend onderhouden baan een uitdaging voor zowel de lage handicappers als minder geoefende golfer.
  • De 14 holes par 3/4 baan en de 9 holes par 3 baan, zorgen dat ook de beginnende speler kan genieten van een uitdagende ronde golf. Tevens is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen van het korte spel.
  • In het Paviljoen geniet je van een verfrissend drankje en heerlijke gerechten van streekproducten. Sfeervol met gezellige zithoekjes en omringd door een zongelegen terras met uitzicht over de golfbaan. Een locatie waar zowel golfende als niet-golfende bezoekers meer dan welkom zijn.
  • De Golfacademy met enthousiaste golfprofessionals, zorgen dat het golfspel geleerd wordt en verfijnen de technieken om nóg beter te worden!
  • Naast de 18 en 14 holes golfbaan, zijn er ook diverse zalen voor feestelijke en zakelijke evenementen. Uitermate geschikt voor vergaderingen, golfdagen, beurzen, presentaties, diners, bruiloften en feesten.

Je bent vrij om te oefenen op de verlichte en gedeeltelijk overdekte Driving Range en uitgebreide oefenfaciliteiten. De parkeerfaciliteiten geven je op alle dagen van de week de gelegenheid tot makkelijk en gratis parkeren.